FAQ

ALGEMEEN

WACHTWOORD AANVRAGEN

Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina. Klik daarna op de knop registreren en volg de instructies op het scherm om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN 

Heb je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina en klik op de knop "WACHTWOORD RESETTEN”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

ZAAL RESERVEREN

REGISTREREN OM EEN ZAAL TE RESERVEREN

Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem van de gemeente Wachtebeke. Ga naar “MIJN PROFIEL” > “Profielen” > “Zaalreservatie”, klik op “NIEUWE KLANT TOEVOEGEN” en volg de instructies op het scherm. Hou je rijksregisternummer bij de hand.

Bij de contactgegevens moet je het “type“ klant opgeven:

  • Kies type “Particulier” als je een zaal voor privé gebruik wenst te reserveren.
  • Kies type “Vereniging” als je een zaal voor je vereniging wenst te reserveren.
  • Kies type “Bedrijf” als je een zaal voor je bedrijf wenst te reserveren.

Je kan meerdere klantenprofielen aanmaken. Bv.: als je zowel voor privégebruik als voor je vereniging een zaal wil reserveren, dan moet je een klant van het type particulier met je eigen gegevens aanmaken en een klant van het type vereniging met de gegevens van je vereniging.

EEN ZAAL RESERVEREN

Om een zaal te kunnen reserveren moet je aangemeld zijn. Is het de eerste maal dat je een zaal reserveert, lees dan eerst “Registreren om een zaal te reserveren”. Nadat je aangemeld bent, ga je naar “ZAAL RESERVEREN”, kies het complex en de datum en klik op “ZOEKEN” om het planningsrooster weer te geven. Klik op de gekleurde balkjes in het planningsrooster en daarna op “Nieuwe reservatie” en volg de instructies op het scherm om een reservatieaanvraag in te geven.

Je kan een aanvraag doen voor losse datums, voor een periode (vb. van 15/05 t.em. 20/05) of voor meerdere datums (bv. elke 2de maandag van de maand).

Opgelet, reservatie van een zaal is pas definitief na goedkeuring door de bevoegde dienst.

KIND INSCHRIJVEN

REGISTREREN OM ALS OUDER KINDEREN IN TE SCHRIJVEN VOOR ACTIVITEITEN

Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem van de gemeente Wachtebeke. Ga naar “MIJN PROFIEL” > “Profielen” > “Inschrijven kinderen”, klik op “REGISTREER FAMILIE” en volg de instructies op het scherm. Hou het rijksregisternummer van jezelf en van je kinderen bij de hand.